Anmeldelser fra vores passagerer  
 
Vi har nedenfor samlet en række anmeldelser fra nogle af vores mange glade passagerer, og vi håber naturligvis også, at du vil tage dig tid til at sende os din anmeldelse, når du har været ude at flyve med os. Klik her og vælg fanen Anmeldelser, hvor du kan skrive om netop din oplevelse eller send en e-mail til BallonDanmark

  Holger Rasmussen og Jette Mathiasen, september 2018                                                                                                         

Kære Henrik & Co. Hold da op for en oplevelse du og dit crew gav os lørdag aften i luftrummet over Roskilde Fjord. Den slags kan man vist sagtens blive afhængig af i en ruf. Turen var i vores tilfælde en julegave fra vores børn, og de har vist aldrig givet os en bedre gave! Vi fløj med din søn Niels, som virkelig må være en kapacitet på sit felt. Fra første sekund havde vi fuld tillid til, at her er en mand med tjek på tingene. Og når han samtidig er glad for at fortælle, og gør det med højt humør, så kan det kun blive en fantastisk oplevelse. Og hvilken finale. Champagne midt på marken, og udnævnelsen til Markgrevinde og Markgreve af Gøderup Huse, så fornemme titler har vi aldrig haft før. Endnu engang tak for en enestående oplevelse - den kan vi leve længe på. 


  Søren Kragh Nielsen, august 2018                                                                                                                                                  

Jeg havde fornøjelsen af at flyve en ballontur med Henrik den 26/8 2018. Turen gik fra Stenlille til Traneholm nær Brorfelde. Det er en tur på ca. 13 km, som normalt vil tage ca. 5 minutter i et motorsvævefly. Turen i ballon tog ca. 1 time, så selvom jeg kender lokalområdet særdeles godt fra luften, var der pludselig en masse detaljer i landskabet, som kun ballonflyvningen giver mulighed for at se. Ballonskipper Henrik er en flink og meget rutineret ballonflyver. Ikke engang en god regnbyge lige før start kunne hyle ham ud af den. :-) Konklusionen er, at selvom man har prøvet andre former for flyvning, er ballonflyvning helt klart værd at prøve, og Ballon Danmark gør oplevelsen spændende og gør det på en sikker måde. Hilsen Markgreve af Traneholm


  Jan Frederiksen, juli 2018                                                                                                                                                                  

Tak for en FANTASTISK ballontur. Vi følte os meget trygge i jeres professionelle hænder helt fra første opringning, indtil vi efter flyvningen blev adlet og fik champagne. Drømmer om "en tur til". Jan Frederiksen - søndag den 15. juli 2018


  Ida Sander, juli 2018                                                                                                                                                                            

Min bror og jeg havde købt en luftballontur til vores far i fødselsdagsgave. Vi var ude at flyve en lun sommeraften i juli. Det var en helt fantastisk oplevelse. Vores pilot Henrik var og er simpelthen det rareste menneske jeg har mødt. Han er passioneret, glad for at dele ud af sine flyvehistorier og virkelig dygtig. Vi følte os meget trygge og fik lov til at være en del af hele processen fra at "puste" ballonen op til at pakke den sammen igen. Vil anbefale alle at tage sådan en tur. Det er en oplevelse for livet! 😊


  Mariann Johansen og Bent Mogensen, maj 2018                                                                                                                      


Hej Henrik og personale i BallonDanmark. Tak for en dejlig flyvetur lørdag den 12. maj 2018. Det var en stor oplevelse for min far og jeg. Vi i familien havde givet min far turen i gave i slutningen af 2017 og han havde glædet sig meget til turen. Din flyvning og din og personalet profesionelle arbejde i forbindelse med at sætte ballonen i luften og for den ned i igen var alletiders. Vi havde en skøn aften med en dejlig flyvetur på godt en time. Vi vil skal nok fortælle om turen til familie og venner. Mange hilsner og tak Mariann Johansen og Bent Mogensen


 Jan Laursen, maj 2018                                                                                                                                                                          


Hej BallonDanmark (Henrik). Tusind tak for en pragtfuld tur over det Sjællandske landskab sammen med mine gode venner Asbjørn Stammerjohan og Henrik Brodersen, det var i et helt fantastisk vejr om aftenen d.6/5 2018. Med en imponerende hilsen Jan Laursen


  Anita Winther, maj 2018                                                                                                                                                                    


VoresKalundborg havde i Bededagsugen lavet en ballonfestival, hvor 10 heldige vindere kunne vinde en tur i luftballon.
Vi havde købt ballonturene hos BallonDanmark, og valgte at turen skulle finde sted fredag den 4. maj fra Møllebakken i Kalundborg. Nu er det jo svært at bestemme en dag på forhånd, men vi var fantastisk heldige med det dejligste ballonvejr denne aften. 

VoresKalundborg skulle sørge for at finde vinderne og sende vægtangivelserne til BallonDanmark. Det var lidt sjovt at høre folks reaktion på denne henvendelse, men alle vidste jo, at det var af rent sikkerhedsmæssige grunde.

Fredag den 4. maj oprandt og 10 meget spændte vindere mødte op og blev instrueret i alt, der var vigtigt for dem at vide og samtidig hjælp de til med forberedelserne til luftturen. Mange tilskuere var mødt op på Møllebakken for at se det smukke syn. De to balloner lettede og svævede smukt over Kalundborg og omegn. Fra altaner og gader fulgte folk begejstret ballonernes færd. Efter ca. en time landede ballonerne, trygt og sikkert på to forskellige marker lidt uden for Kalundborg. 

De 10 vindere var vildt begejstret. De var en oplevelse for livet. Efter at ballonerne var pakket ned, blev alle samlet og skipper Henrik, døbte deltagerne i champagne og skålede med tak for denne gang.
VoresKalundborg siger tusind tak for et fantastisk samarbejde med BallonDanmark om denne event. 



  Gert Larsen og Sabrina Kelberg, maj 2018                                                                                                                                   

En million gange tak for en fantastisk oplevelse. Både ballonturen men i særdeles os servicen, lige fra bestilling af billetter til landingen og den fine ceremoni efterfølgende. Stor ros hele vejen igennem og ikke sidste gang vi har benyttet jer. Med venlig hilsen  Gert og Sabrina


  Susan, Pia, Christina og Pernille Schøn, maj 2018                                                                                                                      


Hej... Vi har kun roser til overs for hele arrangementet. Meget professionel tilgang til tingene, blev forklaret meget fint. Søde og rare var I ;-) Vi har i hvert fald alle 4 haft én af de FEDESTE oplevelse nogensinde.... Super fin afslutning med dåb og bevis... Forsæt med det I gør, det er så fint og godt <3 Mange hilsner fra Susan, Pia, Christina og Pernille <3 Er sikker på vi ses én anden dag ;-)


  Dennis Thompson og Maria Hansen, september 2017                                                                                                              

Hej alle på BallonDanmark, tak for en flot oplevelse i går aftes med nogle engagerede medarbejdere som gjorde turen fed/sjov og ikke mindst mindeværdig. Det bliver ikke sidste gang man prøver det. Ses i fremtiden. Hilsen Dennis og Maria.

  Merete Sass Sørensen og familie, august 2017                                                                                                                           

Kære Henrik. Tak for i går - vi havde alle en fantastisk og mindeværdig aften. Mvh Merete og co.

  Hanne Emborg og familie, august 2016                                                                                                                                        
                                                                                              
Vi havde den store fornøjelse hele familien at flyve med BallonDanmark en fantastisk onsdag aften fra Kirke Hvalsø til Duestrup, i anledning af min fars 60 års fødselsdag. Hele oplevelsen fra bookning til flyvning - og landing var sublim, og det er en oplevelse vi aldrig vil glemme! Piloten Henrik var top professionel på alle fronter. Han skabte en hyggelig og tryg stemning under hele arrangementet, hvor der både var plads til grin og stilhed, til at nyde opelvelsen. Jeg vil med sikkerhed anbefale BallonDanmark til alle, der ønsker en uforglemmelig oplevelse til vejrs.
De bedste hilsner Hanne Emborg og familie, Markgrevinde af Duestrup

  Vinnie Øxenhave, Fa. H. Dam Kærgaard A/S, september 2015                                                                                               

Tusind tak for en fantastisk oplevelse i går og jeres dejlige/rolige måde at være på. FLOT ARRANGEMENT!!! Vi har alle fået en oplevelse med i rygsækken, som vi aldrig vil glemme. Jeg er ikke i tvivl om, at vi ses igen.                        
  Sidsel Jensen, september 2015                                                                                                                                                        

Vi, min kæreste og jeg, havde en helt FANTASTISK flyvning. Det var en utrolig oplevelse at svæve så lydløst afsted, kun afbrudt af ilden, som fik ballonen højere op, og som gav en dejlig varme. Vi oplevede at være med i hele processen, både under klargøring og nedstigning. Det var dejligt. Min kæreste havde planlagt at fri til mig deroppe, og sammen med luftskipper fandt de ud af, at det kunne blive over "Ringø" - det var jo helt fantastisk!

Skipper og medhjælper var meget professionelle, havde styr på det hele, var sjove og ville gerne fortælle og snakke. Alt i alt en fantastisk tur med den fineste udsigt.

  Anna-Grete og Ole Henningsen, juli 2015                                                                                                                                     

Vi var meget begejstrede for turen og oplevelsen den 22. juli 2015, som vi oplevede som meget professionelt arrangeret og afviklet. Landingen var lidt voldsom og overraskende for alle, men fulgte man skippers anvisninger, så gik tingene jo fint. No problems ;-))

Alt i alt blev vores forventninger til ballonflyvningen absolut indfriet, så stor tak herfra til skipper og medhjælper. En ekstraordinær oplevelse, som absolut kan anbefales for alle. Mange hilsner Anna-Grete og Ole Henningsen, Markgrevinde og Markgreve af Humleorehuse.

  Søren og Hanne, juli 2015                                                                                                                                                                  

EN HELT FANTASTISK OPLEVELSE!!! - og så på vores 38 års bryllupsdag!! Professionel og hyggelig skipper (Henrik) og ditto medhjælpere (Anne og Kim)! Flot vejr, og et utroligt flot landskab set fra 500 m højde! Sjov og festlig champagnedåb ved solnedgang som afslutning! Vores varmeste anbefalinger! TAK FOR TUREN!!! Mange hilsner Søren og Hanne, Markgreve og Markgrevinde af Aastrup.
  Torben og Tina Volder, juni 2015                                                                                                                                                     

Tusind tak for en fantastisk oplevelse. Tænk at jeg nu er blevet Markgrevinde og min husbond Markgreve. Tak for god behandling og hyggeligt selskab i ballonen. Kan kun anbefale at tage sådan en tur, hvis man går og drømmer om det. Med luftige hilsener Torben og Tina Volder.
  Lasse og Mia, maj 2015                                                                                                                                                                       

Vi var ude at flyve en aftentur i går. Vejret var flot og sigtbarheden rigtig god. Det var første gang, vi begge prøvede at flyve i ballon. Det var en fantastisk smuk og hyggelig tur med start fra Sorø. En stor tak til Henrik og hans folk for en hyggelig aften, hvor vi også var med til at gøre ballonen klar til afgang og til at pakke den sammen. Den efterfølgende champagnedåb var en hyggelig, lille ceremoni, som rundede aftenen af på en god måde! Kan klart anbefale at prøve en tur. Lasse og Mia.
  Catrin Wohrne & Brian Ulskov Sørensen, maj 2015                                                                                                                   
Tak for en utroligt fin flyveoplevelse den 14/5-15. Med fantastisk vejr, en dygtig skipper (Henrik) samt oplagt ground support (Bing), blev denne flyvetur fra Skævinge til Lynge en stor oplevelse, som bestemt lader os tilbage med lyst til mere! Selv ikke 4 tyrekalve på "landingspladsen" kan fratage os lysten at genopleve endnu en ballonrejse! Catrin Wohrne & Brian Ulskov Sørensen AKA Markgrevinde & Markgreve af Uggerløse.
  Ib Andersen, september 2014                                                                                                                                                          

En fantastisk tur søndag d. 29. sep 2014, hvor starten gik i Stenlille. Hyggelige mennesker og dejligt socialt at være med til at pakke ud og gøre klar til afgang. Det samme gjorde sig gældende efter landingen, hvor "dåben" fandt sted. En rig god dag. Tak for turen. Ib Andersen.
  Jan og Marianne Kreibke, september 2014                                                                                                                                  

Tak for en fantastisk tur søndag morgen den 28. september. Jan og Marianne Kreibke.
  Allan og Dorrit, september 2014                                                                                                                                                     

Tusind tak for en herlig oplevelse i søndags, d. 28.10. Vi havde store forventninger, der til fulde blev indfriet J Det var både interessant, sjovt, hyggeligt - fremfor alt smukt!! Både Niels og Henrik fortjener megen ros og respekt for hele forløbet. Vi kommer gerne igen! Allan og Dorrit,
  Svend Jensen, september 2014                                                                                                                                                        

Tak for en spændende, flot og hyggelig ballontur den 20. september 2014. Fint eftertraktement. Markgreve af Gyrstinge, Svend Jensen.
  Annegrethe, juli 2014                                                                                                                                                                        

Kære Henrik og Niels. Tak for ballonflyvningen d. 26/7. Det blev en fantastisk oplevelse, som jeg altid vil mindes med stor lyst til gentagelse. Alting foregik helt professionelt, så jeg var fuldstændig tryg. Dejligt, at alle blev inddraget i alt det praktiske før og efter flyvningen. (Selv hele min familie følte sig velkomne til at være med.) Imponerende som Niels evnede at guide en række biler til at følge ballonen på hele turen. I gjorde begge på rolig vis alt for, at alle skulle få den bedste oplevelse. Jeg vil klart anbefale jer. Annegrethe.
  Line og Rune, juli 2014                                                                                                                                                                      

Kære Henrik og Niels. Tak for en fantastisk dejlig, smuk og behagelig ballonflyvning. Jeg var lidt nervøs inden vi gik i luften. I den forbindelse var I intet mindre end fantastiske. I er meget informerende og man bliver involveret lige fra start til slut, hvilket i sig selv er rigtig rart. Vi vil derfor varmt anbefale jer. Bh Line og Rune.
  Peter Hersted, juni 2014                                                                                                                                                                    
 

Tak for en god tur og oplevelse! Er dokumenteret på YouTube. Peter Hersted.
  Asger Høeg, juni 2014                                                                                                                                                                        

Vi var 8 medarbejdere fra Experimentarium med familie, der med spænding mødte op i Stenlille søndag den 15. juni kl. 18.30 for at flyve i ballon med Henrik Vedel og hans søn Niels. Den indlagte mellemlanding øgede spændingen med en ekstra decibel. Det var en fantastisk tur, som først sluttede kl. 22.45, da taxaen kørte os tilbage til Stenlille fra Lejre, hvor vi foretog den sidste landing. Vejret var vidunderligt og ballonrejsen var ligeså. Tusind tak for en fantastisk tur, Henrik og Niels!! Asger Høeg.
  Preben, maj 2014                                                                                                                                                                                

Hej Henrik og øvrige i ballonteamet! Tak for en uforglemmelig tur søndag d. 25. maj. Efter flere forsøg, hvor vejrguderne var mod os, lykkedes det endelig, men det var bestemt ventetiden værd! Jeg drømmer mig allerede til næste tur. De bedste hilsener Markgreve Preben af Ringsted.
  Erik Rasmussen, maj 2014                                                                                                                                                                 

Kære Henrik og kollegaer. Tak for en uforglemmelig oplevelse med en smuk tur fra Stenlille Sportsplads mod sydøst søndag d. 25. maj. Erik Rasmussen, Svendborg.
  Ballongruppen fra Hadsund, Nils de Vos, april 2014                                                                                                                 

Lørdag d. 19. april 2014 havde vi en fantastisk ballon flyveoplevelse på en flyvning med 8 personer over Mariager Fjord. Vi havde i længere tid ventet på det rigtige vejr, men turen var hele ventetiden værd. Starten gik fra Tygeslund gods ved Hadsund i retning af Hobro og med en vind på 3-4 m fløj vi i løbet af ca. 1 time, 20 km samtidig med, at solen langsomt gik ned i vest. For alle deltagerne var det en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse!! Ballongruppen fra Hadsund Nils de Vos.