BallonDanmark bruger cookies ifm. indsamling af information om trafikken på hjemmesiden, til webstatistik og til at forbedre brugervenligheden på hjemmesiden. Hvis du klikker videre, accepterer du, at BallonDanmark lagrer cookies til disse formål. Læs mere her om brugen af cookies og vores persondatapolitik.
Anmeldelser fra vores passagerer  
 
Vi har nedenfor samlet en række anmeldelser fra nogle af vores mange glade passagerer, og vi håber naturligvis også, at du vil tage dig tid til at skrive en anmeldelse, når du har været ude at flyve med os. Klik her og vælg fanen Anmeldelser eller send en e-mail til BallonDanmark og del din oplevelse med andre, der stadig har en ballontur til gode. 

Alle anmeldelser dækker over flyvninger i både vores 2- og 10-personers balloner. Piloterne på begge balloner er enten Henrik Vedel Jørgensen eller sønnen Niels Hvid.


 Kærlighed og engagement for sporten og gæsterne - en helt unik oplevelse, der skal prøves igen         

Kære BallonDanmark. 
Vi vil lige skrive til jer og sige tak for en fantastisk tur i går aftes. Vi havde en dejlig svævetur langt over det danske land. Stort tak til vores pilot Niels som grundigt og meget professionelt sørgede for at gøre hele oplevelsen tryg for Rikke og informationsrig for os begge. Vi kunne virkelig mærke den kærlighed alle omkring os havde for denne sport og det engagement i ligger i forhold til de gæster I havde med, hvilket gjorde denne oplevelse helt unik. Det er bestemt ikke sidste gang vi skal flyve i luftballon. Så tak for jer..!! Bedste hilsner Rikke og Joakim



 Alle aftaler blev overholdt - vi kan KUN anbefale en tur med BallonDanmark                                                

1000 tak for en rigtig dejlig flyvetur. Det var spændende at være med til at klargøre ballonen, men flyveturen var helt fantastisk. Pludseligt var vi højt oppe, og kunne se det meste af Nordsjælland i et fantastisk syn og perspektiv, og kort tid efter, var vi pludseligt helt nede og næsten røre de øverste grene på nogle træer, hvor vi så svævede hen over gårde og marker med råvildt, harer og alt andet spændende. Logistikken klappede, alle aftaler blev overholdt. Der var den ønskede Champagne og Chokolade. Vi er allerede ved at planlægge en familietur Med BallonDanmark  Vi kan KUN anbefale en tur med BallonDanmark – En fantastisk oplevelse. Hilsen Lotte & Ask Brandstrup, april 2020.



 Man burde tage en tur mindst en gang om året og blive et bedre menneske                                                

Hej BallonDanmark. Tak for en super oplevelse. Godt 20 km blev det til over det flotte midt-sjællandske landskab fra Lellinge til Vester Såby på en lun søndag aften. Niels er en fantastisk pilot. Rolig, forudseende, humoristisk, og med god kommunikation til passagererne. Vi vidste hele tiden hvad der skulle ske. Både under forberedelserne, da vi lettede, undervejs, ved landing og efterfølgende sammenpakning. Selve turen var fantastisk. Blot at "sejle" over landskabet i 200 - 300 meters højde og se på byerne, skovene, bakkerne, og dyrene på jorden. Man burde tage en tur mindst en gang om året - så er jeg sikker på at man bliver et bedre menneske. Jesper Johansen, august 2020.


 En rolig, humoristisk og ikke mindst fantastisk skipper - det gør vi gerne igen                                             

I går var vi så heldige at vejret var super til Ballon flyvning. Henrik Vedel Jørgensen, BallonDanmark.dk er vores ballonskipper. Han er fantastisk, rolig, humoristisk og ikke mindst en fantastisk skipper. Vi var med til ned- samt opsætning af ballonen , det var også en helt igennem storslået oplevelse at være del af. Vi kom op i ca 400 m højde og udsigten var helt fantastisk, flyvehastigheden mellem 12-3 km/t .
Afgang fra Stenlille, vi nåede ca 10 km i løbet af den 1 time og 20 minutter vi fløj. Udsigten var så smuk Sverige til den ene side og Fyn til den anden. Dyrene på jorden der reagerede når brænderen blev tændt, hunde der gøede fordi de kunne høre brænderen selv om vi var så højt oppe. Landingen var helt fantastisk. Fløj hen over marken så vi nærmest lige berørte korntoppene. Vi landede ved en lille vej, præcision må jeg sige. Efter at ballonen var pakket, var der ceremoni med champagne, tale, dåb og vi blev kvalificeret til at bære navnet Mark- Grevinde- Greve  af Grævlingebakke. I alt en kæmpe tak til Henrik og teamet.....det gør vi gerne igen.🎈🎈🎈🎈 Vi overvejer allerede hvornår, vi gør det......... Jan og Terese Pedersen, juli 2020.



 Super god tur, godt fællesskab - kan varmt anbefales                                                                                        

Tak for en super god tur 👍 alt foregik til bedste forventning, godt fælleskab med opsætning og nedpakning😊 kan varmt anbefales 🏁Jens Jensen 😊 , juli 2020.



 Flyvning, oplevelse og hele arrangementet var bare i top!                                                                                 

Tak for en fantastisk ballon flyve oplevelse i går i super dejligt vejr. Flyvning, oplevelse, champagnen og hele arrangement  var bare i top. Tak fra markgrevinden af Vrangstrup. Inge Mastrup, juni 2020.



 Et stort ønske blev opfyldt med en fantastisk tur over Roskilde Fjord                                                              

Anmeldelse af en fantastisk ballonfart. Et stort ønske blev opfyldt, da jeg fik et gavekort til en ballontur af min datter, svigersøn og børnebørn. Tirsdags d. 26/5-2020 mødtes vi (min mand og datter med fam.)  med ballon Henrik og hans følgesvend Kim på Færgelundens græsplæne i det smukkeste vejr og svag vind. Alle hjalp til med at få ballonen gjort klar, og vi hoppede ombord min mand og mig og ballon Henrik - bare os tre. Stille svævede vi op over trækronerne - først 150 m - så 200m ca.😊 Ud over Roskilde fjord - kunne se til Isefjord - Arresø - Kullen - Øresundsbroen og ikke mindst vores smukke by Frederikssund. Stille og roligt hen over byen i 300 meters højde. Søster og svoger stod og vinkede på Tippen. Højere ca. 400 m videre mod Slangerup - over sygehus - Græse - så rådyr piske afsted - når Henrik gav ballonen gas - stilheden og udsigten - solnedgangen - det hele var så fantastisk og smukt - og vi forundres hele tiden. Vores følgesvende var rigtige gode til at følge os og tog flotte fotos. Vi kom til Slangerup med Speedbanen, Jazzpladsen, den flotte kirke og smukke områder. BallonHenrik fandt en landingsplads ved Højagermark, og landede ballonen så flot på marken. Smukt Henrik. Tilslut blev vi døbt i champagne - fik den fine titel Markgreve af HøjagerMark Egon og Markgrevinde af HøjagerMark Birthe. Alle skålede vi i champagnen og spiste chokolade. Tusind tak for en fantastisk og smuk oplevelse til Ballon Henrik og følgesvende Kim. Kærlig hilsen Birthe og Egon, Frederikssund, maj 2020.



 Alt gik som en leg - ballonflyvning står på ønskelisten igen                                                                              

Kære Henrik. 
Tusind tak for en fantastisk aften. Vi fik en ballontur for 2 i sølvbryllupsgave med ønske om opstigning i nærheden af vores bopæl. Vejr og vind passede den 20. maj 2020. Vi steg op ved Egebjerg i Odsherred og havde en rigtig smuk tur over Egebjerg halvøen, Lammefjorden og Tuse Næs hvor vi til sidst landede. Vejret var stille, klart og perfekt til flyvning og billede tagning. På et tidspunkt var vi oppe i 600 meter og kunne se store dele af Sjælland. Vores ballon skipper Henrik har en virkelig god humor og han var super god til at fortælle og forklare, hvilke gjorde at både opstigning, flyvning og nedstigning gik som en leg. Vi takker for fantastisk og uforglemmelig oplevelse. Ballonflyvning står på ønskelisten igen
Amazon.com: Emoji World Smileys & Emoji: Appstore for Android.  De kærligste hilsner fra markgreve og markgrevinde af Møllebjerg, Berig og Karl Otto Nielsen, maj 2020.


 Gavmildhed, engagement, gode historier og ikke mindst en ubeskrivelig flyvning                                       

Kære Henrik. Tusind tak for en uforglemmelig dag. Jeg må sige at denne oplevelse levede fuldt ud op til alle mine forventninger og mere til. Det at være en del af både opsætning – flyvning- og nedtagning- af luftballonen gør at man bringes sammen socialt – og man får en større nydelse af selve flyvningen og selvfølgelig forståelse for hele processen og hvad der kræves af energi før ballonen kommer ud at flyve. Tak for din gavmildhed med gode historier og dit engagement det var virkelig en fornøjelse. At se harer og rådyr springe på marken og svanepar flyve under kurven samt hører lærken synge og næsten kunne røre ved den – fik vækket alle mine sanser😊 Det var en fantastisk oplevelse som jeg ville ønske at alle skulle prøve - det er en skøn forening mellem natur og menneske - man kommer op i et fugleperspektiv som giver en ubeskrivelig oplevelse af at være i et med jord og luft. Dimensionerne opleves på en hel ny måde. Jeg kan kun sige at dette skal opleves mindst engang i livet! Tak for denne dejlige aften med en smuk solnedgang 😊 Hilsen Tina Jørgensen, maj 2020.



 Fantastisk oplevelse                                                                                                                                                    

Tusind tak for en fantastisk oplevelse i går. 
Hilsen grevinde Lena Ryel Strandvig, september 2019.



 Tåler en gentagelse!                                                                                                                                                   

Mange tak for en meget smuk Ballontur, og en behagelig information om turen, det var rigtig godt og tåler en gentagelse ! MVH Markgrevinde Anni Børsting og Markgreve Svend Skouv, september 2019.


 Store forventninger blev indfriet med trygge, nærværende og meget professionelle hænder                   

Kære Niels og alle jer, som var med til at give os en fantastisk oplevelse. Lørdag den 13. Juli 2019, skulle vi på vores første ballontur, som startede fra Sorø. Jeg havde fået turen i fødselsdagsgave af min mand og vi havde store forventninger. De forventninger indfriede i på alle måder og lidt til. Fra allerførste møde med jer, følte vi os i trygge, nærværende og meget professionelle hænder. Startende med hyggelige telefonsamtaler med Henrik og efterfølgende på selve dagen. Det var i sig selv en stor oplevelse, at få lov til at være med til selve opsætningen af ballonen og følge det store arbejde, som det kræver for, at kunne komme i luften. Alt foregik roligt og med et smil på læben. Selve flyveturen er nærmest ubeskrivelig, at se det smukke sjællandske landskab under sig, få udpeget forskellige kendemærker i landskabet, så man kunne følge med i, hvor vi befandt os, stilheden og roen var en oplevelse, som vi aldrig vil glemme. Landingen var en oplevelse i sig selv og selv bondemanden, hvis mark vi “lånte” til landingen var engageret, tog billeder og havde en god oplevelse, ikke mindst pga. jeres professionelle måde, at håndtere det på. Igen fik vi lov til, at være med i arbejdet, på ingen tid var ballonen og kurven pakket sammen og derefter var der champagne “dåb” og hyggeligt samvær med tid til en hyggesludder om turen og den fælles oplevelse. I har givet os en oplevelse, som vi aldrig vil glemme og det bliver ikke vores sidste flyvning med jer. Tak for jeres fantastiske måde, at være på og TAK for en mindeværdig oplevelse. Markgreve- og grevinde af Louisenlund. Stefan og Kirsten Hoffmann, juli 2019.


 En tur som helt klart går ind på vores top 10 liste over oplevelser                                                                    

Her en lille hilsen fra det Sønderjyske. Vil bare takke for en herlig super dejlig ballontur lørdag den 29/6. Turen var en kæmpe oplevelse for os begge. At svæve over en gåseflok og se ned på svaner, rådyr og harer, og opleve den dejlige bakkede natur, hen over marker og skove, tæt ned over mosen, hvor ænderne skræppede efter os. En tur som helt klart går ind på vores top 10 liste over oplevelser. Mange hilsner fra Helga Kiølseth og Didde Marie Andersen, juni 2019.


 En ballontur med BallonDanmark kan varmt anbefales                                                                                      

Hej Henrik. Vi havde en dejlig aften i søndags og vil med glæde skrive en anmeldelse til jeres hjemmeside: Sankt Hans aften var min hustru og jeg oppe at flyve med Niels i den flotte nye 10-personers ballon. Vejret var skønt, og Niels var kompetent og underholdende; så vi følte os helt trygge og forventede den helt store oplevelse. Vi blev ikke skuffede. Det var en helt fantastisk oplevelse, vi fik. I det fine vejr kunne vi se meget langt, og Niels udpegede seværdigheder og kom med mange sjove kommentarer. Da det var Sankt Hans aften, kunne vi se mange flotte bål lyse op. Efter en blid landing på en græsmark blev ballonen pakket sammen, og i lyset fra den nedgående sol kunne vi nyde et dejligt glas champagne og chokolade. En ballontur med BallonDanmark kan varmt anbefales. Lisbet og Jørgen Hansen, Sankthansaften 2019.


 En på opleveren - alle pengene værd                                                                                                                      

Hej Henrik. Tak for en uforglemmelig ballon flyvning. Perfekt vejr Sankt Hans aften, hvor udsigten over Sjælland blev pyntet med adskillige Sankt Hans bål. Super dejligt, at passagerer blev taget med i udpakning, opsætning og sammenpakning af ballonen kyndigt vejledt af piloten og crew. Turen på lidt over 1 time fra Ringsted, med nogle steder omkring 400 m. højde og udsigt til både Storbælts bro, Kalundborg, Møns Klint og helt over til Øresundsbroen med Malmø i baggrund. Dejlig blød landing på en græsmark ved Ørslevvestervej. Jeg må sige, at turen var alle pengene værd. Jeg fik en på opleveren. Jeg håber vi ses igen. Med venlig hilsen: Markgreve af Eliaslund, Sandor Farkas, Sankthansaften 2019.


 Behagelig stemning, højt humør, super professionelle folk og festlig afslutning                                          

Min flyvning fredag 7/6 2019 med BallonDanmark var fantastisk. Ikke noget med at stå med hænderne i lommen og se på. Nej! alle bliver medinddraget i tilrigning og klargøring af ballonen. Der er en afslappet, behagelig stemning og humøret er højt. Jeg får hurtigt indtryk af, at det er super professionelle folk, der virkelig har styr på det hele. Det er spændende at følge med i og alle spørgsmål besvares beredvilligt. Det har været overskyet hele eftermiddagen og jeg er lidt skeptisk, men som Henrik og Niels har lovet, klarer det op. Vi kommer let og elegant i luften og stiger op i aftensolens bløde farver. Vi følger jo vinden, så der er en behagelig temperatur i kurven. Her er meget stille, kun afbrudt af bulderet fra brænderne og den efterfølgende knitren fra metallet. Det sjællandske landskab med gårde og grønne marker glider roligt forbi under os. Jeg nyder det bare og suger alle indtryk til mig. Vi får en dejlig lang tur og landingen er perfekt. Det føles helt rigtigt at være med til at pakke ballonen sammen igen. Så er der en festlig afslutning med champagne og diplom. En stor tak til ballonskipper Niels for en helt uforglemmelig oplevelse. Med venlig hilsen Henrik Stilborg, juni 2019.


 Fantastisk smuk oplevelse og tryg behandling                                                                                                      

Tak for en fantastisk smuk oplevelse og tak for en fantastisk dejlig tryg behandling hele vejen igennem 👌 Venligste hilsener Inge R. Jørgensen, juni 2019.



 Et tilløbstykke og et helt særligt fællesskab med andre, hvor alle sanser kom i brug                                    

Jeg havde fået en ballontur af min mand i 40 års fødselsdagsgave. Han turde ikke selv at flyve med, men fulgte fra jorden af. Det var en helt igennem fantastisk følelse at svæve, meget stille og beroligende. Vi fløj fra Greve til Havdrup og så derfor Køge bugt, motorvej, landsbyer og da vi fløj over Havdrup og landede på en mark, kom mange af Havdrupbeboerne strømmende ud. Det var et tilløbsstykke. Da man som en del af turen både hjælper med at sætte ballonen op samt pakke den sammen, opstår der et helt særligt fællesskab med både de mennesker, man flyver med. Men også med de venner og familie, der følger med. Kort sagt alle føler sig inkluderet og det er især Henriks og hans følgebilmands fortjeneste. Vi fløj d. 4. juni 2019, dagen før valgaften. En rolig aften, hvor alle sanser kom i brug. Og mon ikke min mand kan lokkes med næste gang?? Eva Pilt Astrup, juni 2019.


 En fantastisk, forrygende tur med indlagt overraskelse                                                                                      

Hej Henrik, hustru, søn og svigerdatter. Tak for en fantastisk forrygende tur med start fra Hedelyskolen i Greve - min gamle barndomsskole i øvrigt. Turen var - helt som forventet - helt fantastisk, men det der overraskede mig, og min medpassager Niels, var, hvor udramatisk turen var. Både starten og ikke mindst landingen var helt uden "drama" og pulsen kom aldrig over 80 fordi man hele tiden følte sig 100% tryg. (Pulsen kom dog væsentligt højere op da vi skulle hjælpe med udpakning og nedpakning - men det er en helt anden historie, og skyldes nok bare at jeg er i dårlig form) Og tak for dit "touch-down" ved bækken som vi passerede undervejs. Det var en rigtig "drengerøvsting" og da jeg bagefter blev spurgt hvorfor ballonskipperen dog gjorde det, var det eneste indlysende svar: Fordi han kan. :-) Peter Sindrup, juni 2019.


 Overgik vores forventninger - turen, landingen og den afsluttende surprise - en fantastisk aften!           

Hej Skipper. Tak for en helt fantastisk oplevelse! Vi havde glædet os rigtig meget til turen, som vi på forhånd kun havde hørt om, men aldrig oplevet. Må sige at det overgik vores forventninger. Masser af spændende info, deltagelse i tilrigningen, selve turen👍, landingen😬👍 og så din afsluttende surprise. Vores følgere havde taget picnickurven med i bilen, som vi efterfølgende nød i nærheden af landingsstedet. 🍷🥐🌶🧀 En fantastisk søndag aften! Mange hilsner Betina Møller & Christian Lind, maj 2019.


 Herlig og uforglemmelig oplevelse i en smuk ballon                                                                                          

Kære Henrik. Tak for en herlig ballontur den 19. maj. Det var en uforglemmelig oplevelse at svæve hen over det midtsjællandske forårslandskab i din smukke ballon, som du "styrede" med sikker hånd.
Mange hilsner Anne-Marie og Niels Bjerg, maj 2019.



 Hold da op for en oplevelse - har vist aldrig fået en bedre gave!                                                                       

Kære Henrik & Co. Hold da op for en oplevelse du og dit crew gav os lørdag aften i luftrummet over Roskilde Fjord. Den slags kan man vist sagtens blive afhængig af i en ruf. Turen var i vores tilfælde en julegave fra vores børn, og de har vist aldrig givet os en bedre gave! Vi fløj med din søn Niels, som virkelig må være en kapacitet på sit felt. Fra første sekund havde vi fuld tillid til, at her er en mand med tjek på tingene. Og når han samtidig er glad for at fortælle, og gør det med højt humør, så kan det kun blive en fantastisk oplevelse. Og hvilken finale. Champagne midt på marken, og udnævnelsen til Markgrevinde og Markgreve af Gøderup Huse, så fornemme titler har vi aldrig haft før. Endnu engang tak for en enestående oplevelse - den kan vi leve længe på. Holger Rasmussen og Jette Mathiasen, september 2018.



 BallonDanmark gør oplevelsen spændende og gør det på en sikker måde                                                    

Jeg havde fornøjelsen af at flyve en ballontur med Henrik den 26/8 2018. Turen gik fra Stenlille til Traneholm nær Brorfelde. Det er en tur på ca. 13 km, som normalt vil tage ca. 5 minutter i et motorsvævefly. Turen i ballon tog ca. 1 time, så selvom jeg kender lokalområdet særdeles godt fra luften, var der pludselig en masse detaljer i landskabet, som kun ballonflyvningen giver mulighed for at se. Ballonskipper Henrik er en flink og meget rutineret ballonflyver. Ikke engang en god regnbyge lige før start kunne hyle ham ud af den. :-) Konklusionen er, at selvom man har prøvet andre former for flyvning, er ballonflyvning helt klart værd at prøve, og Ballon Danmark gør oplevelsen spændende og gør det på en sikker måde. Hilsen Markgreve af Traneholm, Søren Kragh Nielsen, august 2018.


 Drømmer om en tur til...                                                                                                                                            

Tak for en FANTASTISK ballontur. Vi følte os meget trygge i jeres professionelle hænder helt fra første opringning, indtil vi efter flyvningen blev adlet og fik champagne. Drømmer om "en tur til". Jan Frederiksen - søndag den 15. juli 2018.


 En flyveoplevelse for livet med en passioneret og dygtig pilot                                                                          

Min bror og jeg havde købt en luftballontur til vores far i fødselsdagsgave. Vi var ude at flyve en lun sommeraften i juli. Det var en helt fantastisk oplevelse. Vores pilot Henrik var og er simpelthen det rareste menneske jeg har mødt. Han er passioneret, glad for at dele ud af sine flyvehistorier og virkelig dygtig. Vi følte os meget trygge og fik lov til at være en del af hele processen fra at "puste" ballonen op til at pakke den sammen igen. Vil anbefale alle at tage sådan en tur. Det er en oplevelse for livet! 😊 Ida Sander, juli 2018.


 En skøn aften med en dejlig flyvetur og professionelt mandskab                                                                    

Hej Henrik og personale i BallonDanmark. Tak for en dejlig flyvetur lørdag den 12. maj 2018. Det var en stor oplevelse for min far og jeg. Vi i familien havde givet min far turen i gave i slutningen af 2017 og han havde glædet sig meget til turen. Din flyvning og din og personalet professionelle arbejde i forbindelse med at sætte ballonen i luften og få den ned i igen var alletiders. Vi havde en skøn aften med en dejlig flyvetur på godt en time. Vi vil skal nok fortælle om turen til familie og venner. Mange hilsner og tak Mariann Johansen og Bent Mogensen, maj 2018.


 Pragtfuld tur over Sjælland med gode venner                                                                                                     

Hej BallonDanmark (Henrik). Tusind tak for en pragtfuld tur over det Sjællandske landskab sammen med mine gode venner Asbjørn Stammerjohan og Henrik Brodersen, det var i et helt fantastisk vejr om aftenen d.6/5 2018. Med en imponerende hilsen Jan Laursen, maj 2018.



 Stort event i Kalundborg med 10 vildt begejstrede vindere og to balloner i luften                                        

VoresKalundborg havde i Bededagsugen lavet en ballonfestival, hvor 10 heldige vindere kunne vinde en tur i luftballon. Vi havde købt ballonturene hos BallonDanmark, og valgte at turen skulle finde sted fredag den 4. maj fra Møllebakken i Kalundborg. Nu er det jo svært at bestemme en dag på forhånd, men vi var fantastisk heldige med det dejligste ballonvejr denne aften. 

VoresKalundborg skulle sørge for at finde vinderne og sende vægtangivelserne til BallonDanmark. Det var lidt sjovt at høre folks reaktion på denne henvendelse, men alle vidste jo, at det var af rent sikkerhedsmæssige grunde.

Fredag den 4. maj oprandt og 10 meget spændte vindere mødte op og blev instrueret i alt, der var vigtigt for dem at vide og samtidig hjælp de til med forberedelserne til luftturen. Mange tilskuere var mødt op på Møllebakken for at se det smukke syn. De to balloner lettede og svævede smukt over Kalundborg og omegn. Fra altaner og gader fulgte folk begejstret ballonernes færd. Efter ca. en time landede ballonerne, trygt og sikkert på to forskellige marker lidt uden for Kalundborg. 

De 10 vindere var vildt begejstret. De var en oplevelse for livet. Efter at ballonerne var pakket ned, blev alle samlet og skipper Henrik, døbte deltagerne i champagne og skålede med tak for denne gang. VoresKalundborg siger tusind tak for et fantastisk samarbejde med BallonDanmark om denne event. Anita Winther, maj 2018.



 Stor ros hele vejen igennem lige fra bestilling til landingsceremonien                                                            

En million gange tak for en fantastisk oplevelse. Både ballonturen men i særdeles også servicen, lige fra bestilling af billetter til landingen og den fine ceremoni efterfølgende. Stor ros hele vejen igennem og ikke sidste gang vi har benyttet jer. Med venlig hilsen Gert Larsen og Sabrina Kelberg, maj 2018.



 En af de FEDESTE oplevelser nogensinde...                                                                                                            

Hej... Vi har kun roser til overs for hele arrangementet. Meget professionel tilgang til tingene, blev forklaret meget fint. Søde og rare var I ;-) Vi har i hvert fald alle 4 haft én af de FEDESTE oplevelse nogensinde.... Super fin afslutning med dåb og bevis... Forsæt med det I gør, det er så fint og godt <3 Mange hilsner fra Susan, Pia, Christina og Pernille Schøn <3 Er sikker på vi ses én anden dag ;-), maj 2018.



 Engagerede medarbejdere, fed/sjov og ikke mindst mindeværdig tur                                                            

Hej alle på BallonDanmark, tak for en flot oplevelse i går aftes med nogle engagerede medarbejdere som gjorde turen fed/sjov og ikke mindst mindeværdig. Det bliver ikke sidste gang man prøver det. Ses i fremtiden. Hilsen Dennis Thompson og Maria Hansen, september 2017.



 Tak for en mindeværdig aften                                                                                                                                   

Kære Henrik. Tak for i går - vi havde alle en fantastisk og mindeværdig aften. Mvh Merete Sass Sørensen og co., august 2017.



 Stor fornøjelse, sublim flyvning og topprofessionel pilot                                                                                                                                                                        
Vi havde den store fornøjelse hele familien at flyve med BallonDanmark en fantastisk onsdag aften fra Kirke Hvalsø til Duestrup, i anledning af min fars 60 års fødselsdag. Hele oplevelsen fra bookning til flyvning - og landing var sublim, og det er en oplevelse vi aldrig vil glemme! Piloten Henrik var top professionel på alle fronter. Han skabte en hyggelig og tryg stemning under hele arrangementet, hvor der både var plads til grin og stilhed, til at nyde opelvelsen. Jeg vil med sikkerhed anbefale BallonDanmark til alle, der ønsker en uforglemmelig oplevelse til vejrs.
De bedste hilsner Hanne Emborg og familie, Markgrevinde af Duestrup, august 2017


 
 Flot firmarrangement - en uforglemmelig oplevelse                                                                                            

Tusind tak for en fantastisk oplevelse i går og jeres dejlige/rolige måde at være på. FLOT ARRANGEMENT!!! Vi har alle fået en oplevelse med i rygsækken, som vi aldrig vil glemme. Jeg er ikke i tvivl om, at vi ses igen. Vinnie Øxenhave, Fa. H. Dam Kærgaard A/S, september 2015 .            


 Hun sagde ja :-)                                                                                                                                                            

Vi, min kæreste og jeg, havde en helt FANTASTISK flyvning. Det var en utrolig oplevelse at svæve så lydløst afsted, kun afbrudt af ilden, som fik ballonen højere op, og som gav en dejlig varme. Vi oplevede at være med i hele processen, både under klargøring og nedstigning. Det var dejligt. Min kæreste havde planlagt at fri til mig deroppe, og sammen med luftskipper fandt de ud af, at det kunne blive over "Ringø" - det var jo helt fantastisk! Skipper og medhjælper var meget professionelle, havde styr på det hele, var sjove og ville gerne fortælle og snakke. Alt i alt en fantastisk tur med den fineste udsigt. Sidsel Jensen, september 2015.


 En ekstraordinær oplevelse, der kan anbefales for alle                                                                                       

Vi var meget begejstrede for turen og oplevelsen den 22. juli 2015, som vi oplevede som meget professionelt arrangeret og afviklet. Alt i alt blev vores forventninger til ballonflyvningen absolut indfriet, så stor tak herfra til skipper og medhjælper. En ekstraordinær oplevelse, som absolut kan anbefales for alle. Mange hilsner Anna-Grete og Ole Henningsen, Markgrevinde og Markgreve af Humleorehuse, juli 2015.


 En helt fantastisk oplevelse!                                                                                                                                    

EN HELT FANTASTISK OPLEVELSE!!! - og så på vores 38 års bryllupsdag!! Professionel og hyggelig skipper (Henrik) og ditto medhjælpere (Anne og Kim)! Flot vejr, og et utroligt flot landskab set fra 500 m højde! Sjov og festlig champagnedåb ved solnedgang som afslutning! Vores varmeste anbefalinger! TAK FOR TUREN!!! Mange hilsner Søren og Hanne, Markgreve og Markgrevinde af Aastrup, juli 2015.


 God behandling og hyggeligt selskab i ballonen                                                                                                  

Tusind tak for en fantastisk oplevelse. Tænk at jeg nu er blevet Markgrevinde og min husbond Markgreve. Tak for god behandling og hyggeligt selskab i ballonen. Kan kun anbefale at tage sådan en tur, hvis man går og drømmer om det. Med luftige hilsener Torben og Tina Volder, juni 2015.


 Fantastisk smuk og hyggelig tur                                                                                                                               

Vi var ude at flyve en aftentur i går. Vejret var flot og sigtbarheden rigtig god. Det var første gang, vi begge prøvede at flyve i ballon. Det var en fantastisk smuk og hyggelig tur med start fra Sorø. En stor tak til Henrik og hans folk for en hyggelig aften, hvor vi også var med til at gøre ballonen klar til afgang og til at pakke den sammen. Den efterfølgende champagnedåb var en hyggelig, lille ceremoni, som rundede aftenen af på en god måde! Kan klart anbefale at prøve en tur. Lasse og Mia, maj 2015.


 Utrolig fin flyveoplevelse og en dygtig skipper                                                                                                      

Tak for en utroligt fin flyveoplevelse den 14/5-15. Med fantastisk vejr, en dygtig skipper (Henrik) samt oplagt ground support (Bing), blev denne flyvetur fra Skævinge til Lynge en stor oplevelse, som bestemt lader os tilbage med lyst til mere! Selv ikke 4 tyrekalve på "landingspladsen" kan fratage os lysten at genopleve endnu en ballonrejse! Catrin Wohrne & Brian Ulskov Sørensen AKA Markgrevinde & Markgreve af Uggerløse, maj 2015.


 Hyggeligt og dejligt socialt                                                                                                                                        

En fantastisk tur søndag d. 29. sep 2014, hvor starten gik i Stenlille. Hyggelige mennesker og dejligt socialt at være med til at pakke ud og gøre klar til afgang. Det samme gjorde sig gældende efter landingen, hvor "dåben" fandt sted. En rig god dag. Tak for turen. Ib Andersen, september 2014.


 En fantastisk tur!                                                                                                                                                          

Tak for en fantastisk tur søndag morgen den 28. september. Jan og Marianne Kreibke, september 2014.


 Store forventninger blev til fulde indfriet!                                                                                                              

Tusind tak for en herlig oplevelse i søndags, d. 28.10. Vi havde store forventninger, der til fulde blev indfriet J Det var både interessant, sjovt, hyggeligt - fremfor alt smukt!! Både Niels og Henrik fortjener megen ros og respekt for hele forløbet. Vi kommer gerne igen! Allan og Dorrit, september 2014.


 Spændende, flot og hyggelig ballontur                                                                                                                   

Tak for en spændende, flot og hyggelig ballontur den 20. september 2014. Fint eftertraktement. Markgreve af Gyrstinge, Svend Jensen.


 Professionelt, trygt og imponerende                                                                                                                       

Kære Henrik og Niels. Tak for ballonflyvningen d. 26/7. Det blev en fantastisk oplevelse, som jeg altid vil mindes med stor lyst til gentagelse. Alting foregik helt professionelt, så jeg var fuldstændig tryg. Dejligt, at alle blev inddraget i alt det praktiske før og efter flyvningen. (Selv hele min familie følte sig velkomne til at være med.) Imponerende som Niels evnede at guide en række biler til at følge ballonen på hele turen. I gjorde begge på rolig vis alt for, at alle skulle få den bedste oplevelse. Jeg vil klart anbefale jer. Annegrethe, juli 2014.


 Dejlig, smuk og behagelig ballonflyvning                                                                                                             

Kære Henrik og Niels. Tak for en fantastisk dejlig, smuk og behagelig ballonflyvning. Jeg var lidt nervøs inden vi gik i luften. I den forbindelse var I intet mindre end fantastiske. I er meget informerende og man bliver involveret lige fra start til slut, hvilket i sig selv er rigtig rart. Vi vil derfor varmt anbefale jer. Bh Line og Rune., juli l2014.


 God tur og oplevelse - dokumenteret på YouTube                                                                                              

Tak for en god tur og oplevelse! Er dokumenteret på YouTube. Peter Hersted, juni 2014.


 Vidunderligt vejr og ballonrejsen ligeså                                                                                                                 

Vi var 8 medarbejdere fra Experimentarium med familie, der med spænding mødte op i Stenlille søndag den 15. juni kl. 18.30 for at flyve i ballon med Henrik Vedel og hans søn Niels. Den indlagte mellemlanding øgede spændingen med en ekstra decibel. Det var en fantastisk tur, som først sluttede kl. 22.45, da taxaen kørte os tilbage til Stenlille fra Lejre, hvor vi foretog den sidste landing. Vejret var vidunderligt og ballonrejsen var ligeså. Tusind tak for en fantastisk tur, Henrik og Niels!! Asger Høeg, juni 2014.


 Uforglemmelig tur - al ventetiden værd!                                                                                                                

Hej Henrik og øvrige i ballonteamet! Tak for en uforglemmelig tur søndag d. 25. maj. Efter flere forsøg, hvor vejrguderne var mod os, lykkedes det endelig, men det var bestemt ventetiden værd! Jeg drømmer mig allerede til næste tur. De bedste hilsener Markgreve Preben af Ringsted, maj 2014.


 En uforglemmelig og smuk tur                                                                                                                                 

Kære Henrik og kollegaer. Tak for en uforglemmelig oplevelse med en smuk tur fra Stenlille Sportsplads mod sydøst søndag d. 25. maj. Erik Rasmussen, Svendborg, maj 2014.


 Fantastisk ballon-flyveoplevelse i solnedgangen                                                                                                  

Lørdag d. 19. april 2014 havde vi en fantastisk ballon flyveoplevelse på en flyvning med 8 personer over Mariager Fjord. Vi havde i længere tid ventet på det rigtige vejr, men turen var hele ventetiden værd. Starten gik fra Tygeslund gods ved Hadsund i retning af Hobro og med en vind på 3-4 m fløj vi i løbet af ca. 1 time, 20 km samtidig med, at solen langsomt gik ned i vest. For alle deltagerne var det en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse!! Ballongruppen fra Hadsund Nils de Vos, april 2014.